KüçüK YANGıN KAPıSı HAKKıNDA GERçEKLER BILINEN.

Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Blog Article

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay baskın ve yer sarsıntısı üzere öbür katıksız afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle titizlikle korunmalıdır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve medarımaişetlevsel yapkaloriın korunması da hayati örutubet taşır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın kapısı, dünyaarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolaylıkla ve hariçya sadık açılmalıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Topluluk beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı Yangın Kapısı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek midein tıklayın.

Binalarda sınırlı standartlarda bucak alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Tamlanan bu hengâm dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli bulunmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman bile dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler nazar önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız yardım etmektedir çünkü kullanım maksadı çok çetin koşullar altında kârlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir zira beniâdem hayat eminği ile aracısız alakalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım kesimünde ki medarımaişetletmelere sertifikalı normal yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this page